Rs Masteris Pirmadienis
2024-04-29
4:19 AM
Welcome Guest | RSS Main | Registration | Login
Site menu

Tag Board
200

Our poll
Kaip jums si svetaine?
Total of answers: 57

Main » 2009 » Kovas » 1 » Rs naujienos
Rs naujienos
9:58 PM
Atsitiktinių įvykių atnaujinimas

Mes ką tik visapusiškai pakeitėme atsitiktinių įvykių sistemą, kuri pasikeitė tiek F2P tiek P2P. Buvo atsisakyta pasenusių nutikimų, įdėta naujų ir pakeisti atlygiai už įvykdytą 'eventą'. Taip pat pakeitėme 'randomų' dažnumą ir padarėme taip, kad pakliūtumėte į eventą net ir tada, jei darėtė visiškai su 'eventu' nesusijusį dalyką (na, kitą skillą kėlėte ar pan). Dabar galite bet kada susitikti Kapitoną arba Bitininką, nebūtinai kažką darant, užtenka stovėti vietoje.

Kai sėkmingai užbaigsi 'eventą' (nutikimą), nuo šiol gausi nutikimo 'dovanos dėžutę', kurioje bus pasirinktiniai atlygiai. Visi atlygiai yra sumaišyti (niekas beveik neįtakoja), bet žaidėjai su didesniais lygiais (Lvl), gaus daug didesdnius atlygius ir dažniau.  Visi frog tokkenai (žinot, kas tai yra? Red ) bus automatiškai pakeisti atlygių dėžutėmis, taip pat, visi sulaužyti kirvukai (broken axes ir pickaxes) bus sutaisyti nemokamai - NIEKUR nereikia jų nešti, gali būt tiesiog banke. (Žinot, kodėl gerai, kad bus dėžutės vietoj tokkenų? Ogi gausit daugiau prizų ir vertingesnių )

Daugiau informacijos RuneScape  forumuose, o pilnas sąrašas Žinių Bazėje (Knowledge Base).



Kainų tikrinimo įrankis

Bet kuriame RS banke dabar dažnai galėdavai pamatyti šūkaujant "PC Please", kurie norėjo, kad jūs atsidarytumėte mainų langą (trade window), ir jie galėtų pasitikrinti GE prekės kainą. Tai atrodydavo kiek kvailai, kai reikia kito žaidėjo, kad galėtum pasižiūrėti kainą, todėl mes patobulinome sistemą ir dabar įmanoma pačiam pasižiūrėti kainą. Rasti PC galite šalia to mygtuko, kuris atidaro aprangos aprašymą ir mirties aveju išsisaugančius daiktus (jų sąrašą). Dabar galima perkelti daiktus iš inventoriaus į centrinį langą, kuriame bus matyti įkeltų daiktų-prakių kaina, bei bendra įkeltų daiktų vertė GE.




Questų sąrašo atnaujinimas

Galiausiai, bet ne visiškai, mes pakeitėme Užduočių (Nuotykių, Questų) sąrašo veikimo principą. Dabar paprasta išsirinkti iš 150 Questų, kurį daryti sekantį. Nuo šiol Quest sarašas leis filtruoti, kuriuos questus jūs galite daryti, kurių dar ne, taip pat, pagal sunkumą. Kai tik pasirinksi Questą, kurį nori daryti, ant jo paspausk dešinį klavišą ir žemėlapyje bus parodyta, kur jį pradėti. (Labai šaunus atnaujinimas Quest fanams. red.)

Moderatorius Hew
RuneScape Turinio Vystytojas



Blogasis Medis

Keisti dalykai vyksta aplink RuneScape miškynus. Neįprasta medelio atžala buvo pastebėta tarp medžių ir ta atžala auga skelbdama apie save aplinkiniams. Padedamas žinomo ūkininko, tu gali padėti augti tam sodinukui, bet  turėk kirvuką ir degtukų dėžutę po ranka, nes atžala gali virsti Blogu Medžiu!

Medkirčiams ir ugniakuriams šis medžio pakitimas šiek tik keičia lygių kėlimą; nuo dabar nauji atlygiai bus skiriami susidorojusiems su šiais medžiais, tokie kaip, lizdai, sėklos, auksas. Kaip ir Krentanti Žvaigždė , Blogieji Medžiai išbus aktyvūs tik tam tikrą trumpą laiką, taigi stenkis nepražiopsoti ir griebti jį, nes kito gali tekti laukti ilgiau.

...Ir jei tu susidursi su medžiu neturėdamas kirvuko, nesijaudink, kirvuką visada turės gnomas, kuris dažniausiai bus labai arti. Jis netgi gali papildyti atlygį (reward) tokia galimybe, kad visi logs (malkos), kurie netelpa inventoriuje, bus automatiškai talpinami banke ir nereiks bėgti iki jo. Šis atlygis bus aktyvus nuo 3 iki 5 minučių, priklausomai nuo tavo įvykdymo laiko.

Moderatorius Trick (Gudrybė )
RuneScape Vystytojas


Blogojo Medžio santrauka:

• Šie medžiai gali atsirasti vienoje iš 26 miško teritorijų; tiesiog stebėk gnomus ir neramias šaknis (kurios bandys tave pagriebti). Jei esi padaręs The Gnome Village Questą, Spirit Trees (Medžių Dvasios) pasiūlys kryptis, clues (manau žinot, kas tai - LT Mįslė, užuomina) ir teleportus .
•Reikalavimai: Yra  7 tipai Blogųjų Medžių,  kurie skiriasi stiprumu: Normalūs, Oak, Willow (Gluosniai), Maple, Yew, Magic and Elder. WC ir FM reikalavimai lygiai tokie pat, kaip ir paprastam medžiui (nuo 1 iki 99lvl), bet norint kovoti su Elder Bloguoju Medžiu, reikia 85 WC/FM. Su Evil Tree gali susidurti iki 2 kartų per parą. Sodinimui arba gydymui, tau reikės pusės to Farming (ūkininko) lygio, kurio reikėtų WC lygio nukirsti tos rūšies Blogajam Medžiui.


Kitos Naujienos:

Kai kurie iš  jūsų turbūt gavo prašymą, parašyti el . pašto adresą, kuris buvo naudojamas, kuriant  jūsų RS acc, tai reikalinga, tam, kad  jums būtų lengviau susigrąžinti ACC, jei jį pavogtų, taip pat tam, kad siųstumėme svarbius RS atnaujinimus (ar tik nebus sugalvojęs Jagex spamint, m? Tik taip 'aplink' kalba, apie tuos svarbius atnaujinimus..). (JAGEX niekada NEPRAŠO jūsų  slaptažodžio ir jokių duomenų el. paštu. Tam yra RS paštas).

Pirmumo sistema buvo įdiegta į Soul Wars. Dabar tie, kas laukė ilgiau, kol galės įeiti, bus įleisti pirmesni nei tie, kurie atėjo paskutiniai ar vėliau už pirmuosius. Ši sistema nėra viršesnė už lygių, pagal kuriuos vyksta karai, sistemą, jei nebus komandos  pagal jūsų lygį, į vidų nebūsite leidžiami, nors laukiate kelias valandas. Jei matai, kad tavo komanda jau pilna ir tau nebegalima jungtis, junkis prie kitos

Žaidėjai, kurie padarę Animal Magnetism Questą, gali kreiptis į Nomadą (reikia turėti AVA'S akumuliatorių arba Attractorių), kad jis pašventintų jūsų Soul Wars  Team Cape'ą. Komandos apsiaustas atliks tą pačią funkciją, kaip ir AVA'S akumuliatorius arba Attractor. Ir Soul Wars užteks neštis tik pašventintą Komandos Apsiaustą (Team Cape).

Soul Wars avatarai gavo dar daugiau galios! Nuo šiol, kai avatarai (nežaidžiu RS, nežinau, kas tai yra) atakuoja kitą žaidėją, avatarai siurbia Maldos Taškus (Prayer Point's). Veikia, kaip atitinkamas prayer'is.

Žaidėjai nebegali pasiimti vaistinėlių tuo metu, kol jie kovoja. Kad galėtum gydytis, reikia baigti kovą.

Nebegalima leisti Alchemy kerų ir Hunter Kit kerų Soul War vietose, taip pat negalima degti laužų laukimo zonoje.

Galiausiai Soul War'ų naujienose: Lokar Searunneer,  Kapitonas Bentlis ir Billas Mokytojas nuo dabar turi dešinio pelės klavišo pasirinktį, kuri padės keliauti Soul War'uose greičiau
Views: 1878 | Added by: rsmasteris | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Login form

News calendar
«  Kovas 2009  »
SPATKPŠ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Search

Site friends
Skaitiklis.lt - nemokama lankomumo statistika
Skaitiklis.lt - nemokama lankomumo statistika
 
Hey.lt - Interneto reitingai, lankomumo statistika, lankytojų skaitliukai
Keiskis.lt
 
 
runescape pagalba, questai, gidai

Statistics

Išviso prisijungę: 1
Svečiai: 1
Vartotojai: 0


Copyright MyCorp © 2024